Steng
lock and key

Logg inn på din konto

Account Login

Glemt passord?

En drøm om ett liv.

21 feb Publisert i: Nyheter

Andreas Karlsson var 18 år da livet hans ble forandret for alltid. En biltur i fylla endte opp i en murvegg, og Andreas tilbrakte flere måneder på sykehus og omfattende rehabilitering. En av Sveriges største ishockeytalenter i sin aldersklasse måtte lære seg å gå igjen.
I dag reiser Andreas rundt på skoler og fortelle sin historie, og inspirerer andre ungdom til å ta rett valg i livet. Death Trip har vært så heldig å få ha med Andreas på noen av årets kick off, og hans foredrag gjør sterkt inntrykk på de elevene han møter. Å få holde foredrag og starte egen bedrift beskriver han som en drøm som har gått i oppfyllelse.
For oss betyr det at vi kan oppfylle et ønske fra elever som etterspør nettopp et slikt foredrag på våre Kick Off. Vi håper derfor vi kan fortsette samarbeidet slik at flere skoler og elever får mulighet til å høre Andreas budskap, og bli inspirert av hans historie.

Som en av elevene på Oslo Akademiske sier etter foredraget:

”Du viser en helt annen verden, som er realiteten.”
Selv summerer han sitt liv, sin historie og sin jobb som følgende: «Jag personligen vet egentligen ej vad som är rätt eller fel, förutom att jag vet om min resa ifrån en hemsk trafik olycka där alkoholen var inblandad, till dagens Andreas. Sanningen. Den resan jag gjort och den kunskapen jag fått finner du inte i någon patetisk bok, utbildning eller kurs».

Gå inn på Andreas nettside  for å lese mer om hans forelesninger.

Death Trip 2012/13 har 30 påmeldte skoler, og konkurransen er nå godt i gang. Hver skole kan sende inn fire bidrag, og siste frist for innlevering er 1.april. En ekstern jury vil deretter plukke ut ti finalister, og en vinner blir kåret på finalen i Filmens Hus 7. mai.